Въпреки че от няколко месеца всички говорят за връзката на Брадли

...
Въпреки че от няколко месеца всички говорят за връзката на Брадли
Коментари Харесай

Когато Брадли Купър е с двете си любими жени

Въпреки че от няколко месеца всички приказват за връзката на Брадли Купър и Джиджи Хадид, двамата по този начин и не са се престрашили да създадат своя дебют като двойка на аления килим. Сигурно мнозина чакаха това да стане на церемонията по разпределяне на Златните глобуси, само че влюбените още веднъж избраха да не се трансформират в сензацията на вечерта.
 Брадли Купър и Джиджи Хадид са си все по-близки - скоро и като съседи
Джиджи Хадид и Брадли Купър с нова сериозна крачка

Май желаят едно и също

Вместо със супермодела, Купър излезе на разположение пред фотографите в компанията на другата си обичана жена - своята майка Глория Кампано. Tя не за пръв път го съпровожда на блестящи събития, с което актьорът само затвърждава своята любов и благодарност към нея.

Двамата позираха в елегантни черни тоалети, а необятните им усмивки и положителното въодушевление са явен знак, че им е в действителност прелестно да бъдат дружно. След формалната гала Купър и майка ми се насочиха към изтънчен ресторант, в който да вечерят дружно с половинката на артиста Джиджи Хадид.
 Снимка 648704

За да не се набиват на очи, влюбените са пристигнали в заведението по друго време и ловко са избегнали папараците, дебнещи ги на открито. След това и са си тръгнали настрана, с цел да не може никой да им направи фотоси дружно. Но всеки може да свърже две и две.
 Брадли Купър дружно с щерка си Леа от Ирина Шейк на премиерата на Maestro
Брадли Купър и една специфична млада дама до него

Не, не става дума за ново гадже

Свидетели настояват, че и Хадид е била облечена напълно в черно, очевидно с цел да бъде звук с половинката си и неговата майка. А фамилната вечеря е следващото доказателство, че тази звездна връзка към този момент не е на равнище просто случка щом снаха и свекърва вечеря дружно и очевидно нямат нищо срещу да го вършат, написа She Knows.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР